About

сряда, 7 март 2012 г.

Една година Splitting Your Mind


На 07.03.2011 година в интернет пространството се появи блог на име Splitting Your Mind. В зората на съществуването си той не беше съвсем наясно с целите и от части с действията си. Изпълнен с големи амбиции и още съвсем неопитен в тази сфера, блогът стремглаво и без да се замисля се хвърли в атмосферата на по-опитните си себеподобни. Splitting Your Mind беше радостен от идеята да служи вярно и безпрекословно на създателите си. Удовлетворяваше всяко тяхно желание и се съобразяваше с променливото им настроение. Приютяваше първоначалните им недообмислени писания на различни тематики: един път нещо си за музика, друг път за книги или техните автори, но най-често беше подслон на текстовете им за кино. Така полека лека идеите на създателите на този блог придобиха по-целенасочени измерения. Стана ясно, че основата на Splitting Your Mind ще се изгради върху неизмеримия интерес към киното от страна на Стоян и Милена. Година по-късно Splitting Your Mind се радва на доста нови запознанства, доволен е от досегашната си работа, продължава да бъде инспириран от седмото изкуство и ще продължава да бъде дом за размислите и интересите на създателите си.

11 коментара:

GFoxxx каза...

Честита ви първа годинка! Продължавайте в същия дух да ни радвате с прекрасните си публикации :)

Стела каза...

Честита годинка и от мен! :)

Милена каза...

Благодаря ви и на двамата! :)

Стеф каза...

Честита ви една годинка!
Продължавайте все така и дано има много, много вдъхновяващи филми!

Стоян каза...

Благодаря! :)

ароматизатори каза...

Честит рожден ден! Пожелавам много муза, много творчество и много креативност!

дайвинг каза...

Като всяко начало винаги е трудно и не е напълно ясно какво точно ще се прави и на какво ще се наблегне.След кратко проучване на това какво желаят посетителите му може да се завърши.Хубаво е да бъдете изпълнени с големи амбиции , особено след като сте още съвсем неопитен в тази сфера, за да бъде блогът в атмосферата на по-опитните си себеподобни. Искам да ви честитя и аз Рожденият ден.И да ви пожелая на Splitting Your Mind още много посетители.Да не спира да ни изненадва с все приятни новини.Много нови идея и предложени.Не спирайте да се развивате.Успех!

дайвинг сипадан каза...

Хубаво е ,че ще се откроите с основата на Splitting Your Mind ще се изгради върху неизмеримия интерес към киното от страна на Стоян и Милена.Дано блогът има голям успех и много голям рейтинг на посещаемост.Радвам, се че попаднах тук и научих тези неща.Определено ще бъда чест посетител от сега на татък.Според мен най-трудното е минало.Първата година е на тежка, докато се нагоди и види точната цел на сайта, След нея вече е по спокойно и трябва да надграждате.

интернет супермаркет каза...

Допада ми това, че основата на Splitting Your Mind ще се изгради върху неизмеримия интерес към киното.Смятам, че почти всеки се интересува от хубавите филми, обича да ги гледа и да ходи на кино, когато има това свободно време.А ако го няма в тази страница ще може да научи много неща и да си набележи някои бъдещи филми,които да гледа.Идеята е страхотна и ви поздравявам за нея.Сигурна съм, че блогът ви ще стане много търсен и посещаем.Не спирайте да ни радвате.

почивки каза...

Честит празник на блога, дано още дълги години да се задържи.Винаги има полезна и любопитна информация.

маркови парфюми каза...

Така се получават хубавите неща, бавно, но славно всичките идеи на създателите на този блог са придобили по-целенасочени измерения. Стана ясно, че основата на Splitting Your Mind ще се изгради върху неизмеримия интерес към киното от страна на Стоян и Милена. За което ние всички ще пируваме от тази новина.И само след една година Splitting Your Mind се радва на доста нови запознанства,които ние всички виждаме от самите участници и коментатори дори в самият блог.Желаем ви още много творчески реализации и успехи.

Публикуване на коментар