About

четвъртък, 14 юли 2011 г.

Teaser: The Dark Knight Rises


Първият тийзър трейлър на The Dark Knight Rises, пристигащ заедно с прожекциите на Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 в САЩ, си проправи път до интернет. Колкото и да не им се иска на Warner Bros, веднъж попадне ли там връщане няма. Гледайте докато имате тази възможност да го видите тук или ако нямате търпението, също като мен, да изчакате версия с по-добро качество.


The Dark Knight Rises Teaser Trailer from Caner Gelibolu on Vimeo.

Трейлърът не показва много, което е съвсем разбираемо, тъй като филмът е в средата на своята продукция. Той показва една още по-мрачна атмосфера и категорично доказва твърденията, че сюжетът на финалната част от поредицата ще е силно свързан с origin историята на Batman Begins. В него за съвсем кратко можем да видим и новия основен антагонист - Бейн.

Крисчън Бейл, Гари Олдман, Майкъл Кейн, Морган Фрийман и Нестор Карбонел се завръщат, а новите лица са Ан Хатауей (Жената-котка), Том Харди (Бейн), Джоузеф Гордън-Левит (полицаят Доналд Блейк) Марийон Котияр (Миранда Тейт, служител в Wayne Enterprises) и Джош Пенс (младият Ра'с Ал Гул)

Edit: Тийзърът се появи в HD. Можете да го видите ТУК 

0 коментара:

Публикуване на коментар