About

вторник, 16 август 2011 г.

Hear The Feel Bad Movie Of Christmas

Преди известно време официалният сайт на предстоящия мистериозен трилър на Дейвид Финчър The Girl With The Dragon Tattoo, който пристига тази Коледа, разкри информация, която да повдигне малко тайнственото було, обвиващо на този етап проекта. До този момент имахме налице трейлър и постер, които обаче не разкриваха много (от същността на проекта, но не и от физическите данни на Рууни Мара). Сега вече разполагаме с фотографии на актьорите в образ, както и кратка характеристика на героите им. С това можем да сме сигурни, че The Girl With The Dragon Tattoo ще разполага с изобилие от персонажи за развиване. Голямата част от героите познаваме от книгите на Стиг Ларшон или от шведската трилогия филми с Нуми Рапас в главната роля. Освен тези на журналиста и любител детектив Микаел Бломквист (Даниъл Крейг) и емоционално лабилния, бисексуален компютърен гений Лисбет Саландър (Рууни Мара), можем да се запознаем и с визитките на цял куп поддържащи персонажи. 

Ето ги и тях (hint: кликайте, за да не ослепеете):




















Другата новост е свързана с музиката към филма, сътворена от ударното дуо Трент Резнър/Атикъс Рос, отнесло "Оскар" за музикалното оформление на предишния Финчъров проект The Social Network. Малка част от оригиналния score на The Girl With The Dragon Tattoo може да се чуе както на официалния сайт, така и тук:



Звучи като всичко, което бихме очаквали от поредната колаборация между Резнър и Рос (след The Social Network и експерименталния проект How To Destroy Angels). Просто тръпки да те побият.

The Girl With The Dragon Tattoo е написан от Стивън Зейлиън и пристига с амбициозния таглайн "The feel bad movie of Christmas".

А нетърпението расте. 

2 коментара:

Silver каза...

Не съм въодушевен от откъса, но аз и от тези в Социалната мрежа не бях, а какво се оказа накрая... Чакането наистина става нетърпимо.

Стоян каза...

Да, от този откъс трудно може да се направи извод за цялостната картина. Но Трент Резнър е рядък гений, не вярвам сбърка някъде.

Публикуване на коментар